Wat is een luisterkind afstemming?

Een luisterkind afstemming is een gesprek dat ik aanga in de energie met je onderbewuste. Tijdens dit contact gaan we samen kijken wat er aan de hand is en hoe we daar al in het gesprek direct iets aan kunnen doen. In de meeste gevallen kan er een directe verandering in gedrag of gevoel worden doorgezet. Ieder mens heeft zelf de antwoorden op persoonlijke vragen in zich. Door een luisterkind afstemming komen er antwoorden en die op een heldere manier worden verwoord en op papier gezet.

Een luisterkind afstemming vind plaats zonder de persoon in kwestie (baby, kind of volwassene) op het moment van de afstemming te zien of spreken.

Tijdens de luisterkind afstemming:

  • luister ik naar het verhaal van je baby, kind of jou
  • bespreek ik de vragen
  • staan de wensen of problemen van je baby, kind of jou voorop
  • ga ik kijken of er meteen een verandering kan worden doorgezet, er oplossingen zijn of dat er handvaten aangereikt kunnen worden om te helpen. Ik vraag wat je nodig hebt en jij geeft de antwoorden. De oplossingen en handvaten reik je dus zelf aan. De afstemming, oplossingen en handvaten zijn uniek voor jou.
  • stuur ik entiteiten door naar het licht mocht dat nodig zijn
  • werk ik met regressie mocht dat nodig zijn

Iedere luisterkind afstemming is uniek. Voor iedere afstemming ga ik opnieuw aan de slag. Geen enkele afstemming is hetzelfde. Ieder mens is uniek, zo ook de oplossingen die jou kunnen helpen.

De luisterkind afstemming wordt gemaakt in een monoloog of een dialoog. De keuze voor een monoloog of een dialoog ligt niet bij mij, dat wordt bepaald door de persoon waarop ik me afstem. Een monoloog en een dialoog geven dezelfde resultaten.

Alles wat er tussen ons besproken wordt in de energie schrijf ik op. De aanvrager ontvangt van mij een document met daarin de gehele afstemming. De afstemming kun je op je gemak lezen. Neem de tijd om de afstemming tot je door te laten dringen. Het kan zijn dat je de afstemming meerdere malen wil lezen en dat je er ook na verloop van tijd nog eens op terug wil komen.

Het is aan te raden de handvatten en oplossingen die in de luisterkind afstemming worden beschreven op te volgen. Mocht je dit niet doen dan bestaat de kans dat jij of je kind weer in hetzelfde gedrag vervalt of dat bepaalde angsten en emoties weer terug komen.