Over Jet

Luisterkind is een hele fijne methode om mensen te helpen. Ik help je graag om weer dichter bij jezelf te komen, om je bewuster te maken. Want dat is in mijn ogen een pad naar echt levensgeluk.

Mijn naam is Jet. In 2017 ben ik in aanraking gekomen met luisterkind omdat mijn zoontje opmerkelijk verdrag vertoonde. Hij wilde maar niet zindelijk worden. Ik zocht naar een oplossing via de alternatieve route en kwam al snel bij luisterkind uit. Via luisterkind kreeg ik de antwoorden waar ik naar opzoek was. Het klopte gewoon, de energie stroomde. Binnen een week begon het gedrag van mijn zoontje ook te veranderen en was hij zindelijk. En ik wist, dit werkt echt! Ik ben zo enthousiast geworden dat ik de opleiding ben gaan volgen. En met succes want ik heb de opleiding afgerond.

Ik hoop nog heel veel mensen te helpen via deze mooie methode.

Warme groet,

Jet – Gediplomeerd luisterkindwerker

Reacties op luisterkind afstemmingen

Luisterkind afstemming baby

Heel erg bedankt, ontzettend mooi!
Ik las het met tranen in mijn ogen.
Het geeft me veel rust, wetend wat mijn baby graag wil, doet en voelt.
Afgaan op ons gevoel.
Ook voelt het meteen alsof mijn partner en ik echt een team aan het worden zijn.

Reactie van moeder - Afstemming op een baby van 10 weken

Dankjewel!! Ik ben hier zo blij mee… Het klopt gewoon wat je zegt, dit is mijn dochter

Ik ben blij dat ze lacht!! Hartelijk dank voor dit gesprek.

Reactie van moeder - Afstemming op meisje van 11 jaar

Dank je wel voor de afstemming. Erg mooi en treffend.. goed gedaan. Nogmaals dank en succes met je werk.

Afstemming op een man

Wow wat bijzonder en ook zo herkenbaar! Ik heb de afstemming een aantal keren gelezen en op me in laten werken. De afstemming stelt mij gerust. Intuïtief wist ik wel dat wat wij hem geven goed is, maar rationeel twijfelde ik er wel eens aan. Het geeft mij dus vertrouwen om nog meer op mn intuïtie af te gaan. Heel erg bedankt voor deze afstemming. Het geeft ons nog meer vertrouwen en verbinding met elkaar.

Reactie van moeder - Afstemming op jongetje van 2 jaar

Wat een mooie, fijne en liefdevolle afstemming heb je gemaakt! Ik heb van het begin tot het einde zitten huilen, zo raakte het mij. De toon, de inhoud, de sfeer waarin je me meeneemt! Echt super. Ik herken mezelf er helemaal in. Je hebt me met deze afstemming bij geholpen.

Afstemming op een vrouw