Hoe werkt een luisterkind afstemming?

Via mijn website kun je een luisterkind afstemming aanvragen. Nadat je betaald hebt voor de afstemming zie je een aanvraag formulier waar een aantal vragen wordt gesteld. De vragen die ik stel kun je hier terug vinden.

Een luisterkind afstemming wordt gemaakt op afstand dus het is geen belasting voor jou of je kind of baby. Je hoeft nergens naartoe te reizen en er volgen geen belastende gesprekken.

Ik werk vanuit de stilte, zonder verbaal woorden te gebruiken. Ik leg contact met je via je naam en foto. Allereerst zoom ik in op de persoonlijkheid van degene op wie ik afstem. Vanuit hier ontstaat een persoonsprofiel. Alles wat ik binnenkrijg, zie of voel schrijf ik op.

Na het persoonsprofiel ga ik dieper met jou of je baby of kind in gesprek. Ik luister eerst naar wat jij of je kind te vertellen heeft. Ik stel nieuwe vragen waardoor je actief wordt aangezet om bepaalde stukken verder te analyseren en te bekijken. Ik vraag ook of er bepaalde zaken meteen omgezet kunnen worden en hoe je geholpen kunt worden. Vaak bevat een afstemming daarom hele duidelijke handvaten hoe er het beste met een situatie of gevoel om kan worden gegaan.

Ik ben er helemaal voor je baby, kind of jou. Ik laat mezelf helemaal los.

Een luisterkind afstemming duurt zolang als dat het nodig is. De afstemming wordt pas afgesloten als alles is besproken.

De aanvraag

xx

Selecteer de gewenste afstemming die het beste bij de situatie past. Voeg de afstemming toe aan je winkelmandje en betaal voor de afstemming.

xx

Na betaling zie je een formulier op je scherm. Vul dit formulier volledig in. Neem contact op via jet@child-in-mind.com als je vragen hebt.

xx

Binnen twee weken ontvang je de luisterkind afstemming in je mailbox, mits je een mail van mij ontvangt met daarin andere informatie.